Levertijden, voorwaarden, bedenktijd en retourneren


Levertijden:

Wij streven ernaar een bestelling, die voor 16:00 door ons ontvangen wordt, dezelfde dag nog te verzenden. Afhankelijk van de verzender en of ontvanger thuis is om goederen in ontvangst te nemen, zal een levering uiterlijk 3 dagen in beslag nemen (zondag niet meegerekend).


Algemene voorwaarden retouren:

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

Alle geleverde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden indien het artikel onbeschadigd is. De kartonnen LEGO dozen , LEGO polybags mogen niet zijn geopend, de beveiligingszegels mogen niet zijn verbroken en de doos moet volledig schadevrij zijn. Overige artikelen mogen niet uit de originele fabrieksverpakking zijn verwijderd. Bij voorkeur retourneren in de verzenddoos of envelop van steentjesplein.nl waarin het artikel inclusief het bijgeleverde / promotiemateriaal welke evt is verstuurd. Als afwijking op de algemene wettelijke garantievoorwaarden geldt voor LEGO artikelen dat LEGO zelf de garantie verzorgt. LEGO is een bedrijf dat de kwaliteit van haar producten zeer serieus neemt. In het zeldzame geval dat er toch een onderdeel mist of dat er andere problemen zijn met uw LEGO set, dan kunt u contact opnemen met de LEGO Klantenservice. In de volgende link vindt u alle mogelijkheden om met hen in contact te komen: https://www.lego.com/nl-nl/service

Let op; Wij vergoeden alleen het aanschafbedrag en niet de eventuele verzendkosten.


Bedenktijd bij aanschaf (herroepingsrecht):

Indien u bij ons iets aanschaft, heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn, die begint op de dag na levering, kunt u hetgeen u aangeschaft heeft retour sturen of terugbrengen naar onze afhaallocatie. U hoeft dan de bezorgkosten niet te voldoen. Dit kunt u doen voor een deel of de gehele bestelling en zonder opgaaf van reden.


Uitzondering op het recht op bedenktijd:

Indien u bij ons een bestelling gedaan heeft waarbij sprake is van maatwerk, kunnen wij een retour weigeren. Verpakkingen dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn, daar deze door ons anders niet meer (als nieuw) verkoopbaar zijn (polybags/dozen). Dit valt onder ' verzegelde' verpakking(en). Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn orders in het zakelijke verkeer, ofwel B2B. Deze bestellingen nemen wij doorgaans niet retour.